Politica de utilizare Cookie

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Află mai multe.

Procedura de ștergere a unui produs software din Biblioteca Națională de Programe

Prezenta procedură se aplică pentru toți clienții Bibliotecii Naționale de Programe – BNP în calitate de producătorii/dezvoltatorii produselor software (softuri/programe/aplicații).

Solicitarea de ștergere a unui produs softwer din Biblioteca Națională de Programe – BNP nu va fi luată în considerare numai dacă este făcută de către deținătorul contului de client care a solicitat înregistrarea și publicarea acestuia.

După completarea Anexei 1 la prezenta procedură aceasta va fi transmisă scanată la e-mail office.bnp@ici.ro.

În cazul în care clientul are mai multe produse software pentru care deține toate drepturile conferite de lege și pe care dorește să le șteargă din Biblioteca Națională de Programe – BNP va completa o singură solicitare specificând toate detaliile privind fiecare produs software.

După procesarea solicitării de ștergere, produsele software nu vor mai fi regăsite în baza de date a Bibliotecii Naționale de Programe – BNP.

În cazul desființării Entității Comerciale deținătoare a unui cont de client se va completa Anexa 1 cu specificația ȘTERGERE CONT CLIENT. Solicitarea va fi însoțită de documente justificative privind desființarea societății, caz în care vor fi șterse din baza de date a Bibliotecii Naționale de Programe toate programele software deținute de client.

Vă rugăm să descărcați documentul